Please wait...Qui som?

CONEIX PETITS I GRANS MES A FONS


El que representem

ELS NOSTRES VALORS


SERVEIS A MIDA

Compromís ferm d’acomodar els nostres serveis a la persona de manera individualitzada. Ens adaptem a cada cas en concret.


TREBALL EN XARXA

Ens coordinem amb els centres educatius i EAP per poder marcar objectius i camins comuns. El treball en equip és la millor forma d’assolir-los i afavorir la seva continuïtat.


SUPORT FAMILIAR INTEGRAL

La família tindrà el suport i l’acompanyament del professional per guiar-los en el canvi i ajudar a fer-lo arrelar en tot el sistema familiar.


INNOVACIÓ

Formació continuada del nostre equip a les últimes tècniques d’intervenció i avaluació per poder oferir el millor servei.


COORDINACIÓ MULTIDISCIPLINÀRIA

Tots els casos és supervisen en equip i per tant obtenim una gran visió del cas per fomentar perspectives de treball diferent i facilitar així una adaptació terapèutica individualitzada.


PASSIÓ

Sentim un gran respecte pels nostres pacients i passió per la nostra feina.
01234567890

ANYS AMB TU

Sempre cercant la forma de millorar el nostre servei.


01234567890

PROFESSIONALS

Creiem em la formació continua i el treball en equip per obtenir els millors resultats.+012345678900123456789001234567890

PACIENTS SATISFETS

Perquè la vostra satisfacció es la nostra raó de ser.


+

ENTITATS SOCIALS

Treballem amb entitats socials i sense ànim de lucre perquè creiem en una societat millor.Centre Psicopedagògic Multidisciplinari

ENS PRESENTEMSom un equip multidisciplinari

El formem professionals de l’àmbit educatiu i de la salut.Psicopedagogs, psicòlegs, logopedes i musicoterapeutes amb àmplia experiència i formats en diferents sectors, que treballen de manera conjunta per poder oferir un servei de qualitat adequat a cada pacient.

De la mateixa manera estem coordinats amb escoles de la comarca i d’altres professionals sanitaris per poder obtenir en cada cas la màxima informació possible i que aquesta ens permeti ajustar el tractament a cada persona.

Sempre estem cercant gent amb talent

UNEIX-TE AL NOSTRE EQUIP

Copyright by Petits i Grans 2017. All rights reserved.